Na temelju Ugovora o dodjeli bespovratnih sredstava za projekte koji se financiraju iz Europskog socijalnog fonda plus, Program: Učinkoviti ljudski potencijali 2021. – 2027, u sklopu Poziva „Zaželi – prevencija institucionalizacije“, za projekt „ I treća dob u domu mom“, Kodni broj: SF.3.4.11.01.0270 od 12. siječnja 2024. godine, Udruga osoba s invaliditetom Grada Požege i JAVNI POZIV ZA ISKAZ INTERESA ZA KORIŠTENJE POTPORE I PODRŠKE U SVAKODNEVNOM ŽIVOTU STARIJIM OSOBAMA I OSOBAMA S INVALIDITETOM

Javni natječaj za zapošljavanje kroz projekt “I treća dob u domu mom”

Udruga osoba s invaliditetom Grada Požege i Županije Požeško – slavonske tel: 034-313-946; mob: 098-188-81-04 Antuna Kanižlića 3, Požega e-mail: udrugaosipozega@gmail.com www.udrugaosipozega.hr UR. BROJ: 003/24-02 U Požegi, 18.01.2024. Na temelju Ugovora o dodjeli bespovratnih sredstava za projekte koji se financiraju iz Europskog socijalnog fonda plus, Program: Učinkoviti ljudski potencijali 2021. – 2027, u sklopu Poziva Javni natječaj za zapošljavanje kroz projekt “I treća dob u domu mom”

HUMANITARNI KONCERT ZA UDRUGU OSI POŽEGA

Dragi naši prijatelji, sugrađani i podupiratelji Udruge OSI Požega, sve Vas pozivamo na jedan poseban koncert koji će se održati u prekrasnoj Koncertnoj dvorani Glazbena škola Požega, u četvrtak 18.01.2024. s početkom u 19.30 sati. Ne propustite uživati u glazbenoj čaroliji koju će za sve nas izvesti izvrsni duo Krešimir Stražanac, bas-bariton i Krešimir Starčević, HUMANITARNI KONCERT ZA UDRUGU OSI POŽEGA

19.11., Međunarodni dan muškaraca

Studeni je već tradicionalno mjesec u kojem se veća važnost daje muškarcima. Obilježava se kao “Movember” odnosno mjesec osviještenosti o muškom zdravlju. Upravo u tom “brkatom” mjesecu obilježava se 19. studenog Međunarodni dan muškaraca. Budući smo u ožujku obilježili Međunarodni dan žena red je bio i ovaj mjesec posvetiti pažnju našim muškarcima. Prilika je to 19.11., Međunarodni dan muškaraca

“HE(l)P za zeleni ured”

I ove smo godine bili uspješni prilikom prijave na Natječaj Hrvatske elektroprivrede d.d pod nazivom Svjetlo na zajedničkom putu. Razmatrajući koju kategoriju ćemo odabrati za prijavu, odlučili smo se za kategoriju okoliš te pri tome osmislili projekt pod nazivom “HE(l)P za zeleni ured”. Vrijednost projekta iznosi 1.500,00 eura no dugoročno vrijednost provedenog projekta će biti “HE(l)P za zeleni ured”

Most jednakih mogućnosti

Još jedan mali projekt ako gledamo njegovu financijsku vrijednost (260,00 €), ali zapravo projekt koji ima puno veću vrijednost. Cilj projekta je povećati zadovoljstvo korisnika usluge osobne asistencije i osobnih asistenata kroz poboljšanje međusobne komunikacije, prihvaćanje različitosti te povećanje nivoa tolerancije. Projekt je proveden kroz organizaciju izleta i druženja korisnika usluge osobne asistencije i osobnih Most jednakih mogućnosti

HE(l)P za zeleni ured

Projekt financira:  HEP d.d. kroz natječaj  „Svjetlo na zajedničkom putu“. Vrijednost projekta: 1.500,00 EUR. Cilj projekta: Uključivanje Udruge OSI Požega u zeleni pokret te povećanje svijesti o okolišu i održivom razvoju kroz promicanje energetske učinkovitosti i edukaciju o zaštiti okoliša i dobrobiti recikliranja. Aktivnosti projekta: promjena radijatorskih ventila radi uštede toplinske energije ugradnja led rasvjete HE(l)P za zeleni ured