Sudjelovanje na radionici „Upravljanje projektnim ciklusom u projektima financiranim u sklopu Europskog socijalnog fonda“

Tajnik Udruge OSI Požega Tomislav Škoda sudjelovao je na dvodnevnoj radionici „Upravljanje projektnim ciklusom u projektima financiranim u sklopu Europskog socijalnog fonda“, koja se održala 20. i 21.11.2018. u Osijeku u prostorijama Regionalne podružnice Nacionalne zaklade za razvoj civilnog društva.
Tom prigodom stekla su se nova znanja i vještine koje će itekako povećati kapacitete Udruge OSI Požega, a koje će se ujedno i koristiti prilikom apliciranja na nove projekte koji su financirani iz Europskog socijalnog fonda.

Sastanak sa OA Suzanom Pudić

Suzana PudićDana: 19.11.2018.
U sklopu druge godine provedbe ESF-ovog projekta „Razvoj usluge osobne asistencije u Požeško – slavonskoj županiji“, održan je sastanak sa OA Suzanom Pudić koja je uposlena kao osobna asistentica korisnici Snježana Blažević iz Požege.
Tom prilikom je osobna asistentica izvijestila voditelja i koordinatora projekta o načinu pružanja usluge osobne asistencije, o potrebama korisnika usluge osobne asistencije kao i o vlastitim iskustvima u svakodnevnom radu u proteklih godinu dana.

Sastanak sa OA Branislavkom Gašparović

Dana: 15.10.2018.

U sklopu druge godine provedbe ESF-ovog projekta „Razvoj usluge osobne asistencije u Požeško – slavonskoj županiji“, održan je sastanak sa OA Branislavkom Gašparović koja je uposlena kao osobna asistentica korisniku Borislavu Podolskom iz Biškupaca.