Sastanak sa OA Ranko Vukomanović

Ranko VukmanovićDana 12.06.2018. održan je sastanak sa OA Rankom Vukomanovićem koji je uposlen kao osobni asistent korisniku Antunu Vinkoviću iz Pavlovaca.

Tom prilikom je osobni asistent izvijestio voditelja i koordinatora projekta o načinu pružanja usluge osobne asistencije i o svakodnevnim potrebama korisnika.

Donacija Udruge OSI Požega Odjelu pedijatrije Opće županijske bolnice Požega

U povodu Dana otvorenih vrata Udruga na području Republike Hrvatske dana 30.05.2018. predstavnici udruge OSI Požega u sastavu predsjednice gđe. Jelosavke Jakovljević, tajnika Tomislava Škode i člana Nadzornog odbora g. Marka Čička posjetili su Opću županijsku bolnicu, te su tom prilikom donirali Odjel pedijatrije sa vrećama za spavanje za malu djecu i igračkama za sve uzraste.
U ime Odjela donaciju su primile glavna sestra Odjela pedijatrije sestra Tatjana Mermolja, glavna sestra Odsjeka neonatologije sestra Ljerka Soldič, te doktorica Marijana Tomić Rajić.

Dani otvorenih vrata Udruga

Dana 24.05.2018. godine Udruga OSI Požega je sudjelovala u manifestaciji obilježavanja Dana otvorenih vrata udruga na području cijele Republike Hrvatske.
Događaju su prisustvovali članovi Udruge koji su bili upoznati sa sadašnjim radom Udruge, projektima koje Udruga provodi te budućim planovima.