Donacija Udruge OSI Požega Odjelu pedijatrije Opće županijske bolnice Požega

U povodu Dana otvorenih vrata Udruga na području Republike Hrvatske dana 30.05.2018. predstavnici udruge OSI Požega u sastavu predsjednice gđe. Jelosavke Jakovljević, tajnika Tomislava Škode i člana Nadzornog odbora g. Marka Čička posjetili su Opću županijsku bolnicu, te su tom prilikom donirali Odjel pedijatrije sa vrećama za spavanje za malu djecu i igračkama za sve uzraste.
U ime Odjela donaciju su primile glavna sestra Odjela pedijatrije sestra Tatjana Mermolja, glavna sestra Odsjeka neonatologije sestra Ljerka Soldič, te doktorica Marijana Tomić Rajić.

Dani otvorenih vrata Udruga

Dana 24.05.2018. godine Udruga OSI Požega je sudjelovala u manifestaciji obilježavanja Dana otvorenih vrata udruga na području cijele Republike Hrvatske.
Događaju su prisustvovali članovi Udruge koji su bili upoznati sa sadašnjim radom Udruge, projektima koje Udruga provodi te budućim planovima.

Sudjelovanje na 17. Susretima osoba s tjelesnim invaliditetom Hrvatske

Dana 18.05.2018. godine Udruga OSI Požega je sudjelovala na 17. tradicionalnim susretima osoba s tjelesnim invaliditetom Hrvatske u Sisku.
Događaju je prisustvovala predsjednica Udruge i sedam članova.
Iako članovi Udruge nisu ostvarili zavidne natjecateljske rezultate u pikadu, beli i visećoj kuglani druženje je prošlo u veselom ozračju uz živu glazbu, tombole i dobru hranu.
Veliko hvala i pohvale organizatorima događaja!