Redovna Skupština Udruge osoba s invaliditetom Grada Požege i županije Požeško – slavonske

Redovna Skupština Udruge OSI Požega održana je 19.03.2018. godine u prostorijama HGK u Požegi. Skupštini su prisustvovali članovi Udruge - osobe s invaliditetom te gosti: predstavnik Grada Požege, zamjenik gradonačelnika g. Ferdinand Troha, predstavnica Područnog ureda HZZ-a, gđa. Jasminka Antunović, te predstavnici Udruge Humanum iz Požege. Na Skupštini su podnesena izvješća za 2017. godinu te planovi za 2018. godinu, a ujedno je i izabran novi član Nadzornog odbora Udruge g. Drago Čondrić.

Također, na Skupštini je izabrana i nova predsjednica Udruge gđa. Jelosavka Jakovljević umjesto dosadašnjeg predsjednika g. Nikole Brekala koji je mandat predsjednika obnašao godinu dana te se sa mjesta predsjednika povlači zbog privatnih obveza. Nakon formalnog dijela Skupštine slijedilo je druženje koje je proteklo u veselom ozračju.

Fotografije: »POŽEŠKA KRONIKA«

Sastanak sa OA Antonijom Grgurić

Datum: 12.02.2018.

Održan sastanak sa OA Antonijom Grgurić koja je uposlena kao osobna asistentica korisnici Kristini Markanjević iz Daranovaca.

Tom prilikom je osobna asistentica izvijestila voditelja i koordinatora projekta o načinu pružanja usluge osobne asistencije i o svakodnevnim potrebama korisnice.

Sastanak sa OA Suzana Tafra

Datum: 22.01.2018.

Održan sastanak sa OA Suzanom Tafra koja je uposlena kao osobna asistentica korisnici Klaudiji Ocvirek iz Venja.