Sastanak sa OA Antonijom Janjiš


Antonija JanjišDana 16.07.2018.

U sklopu druge godine provedbe ESF-ovog projekta „Razvoj usluge osobne asistencije u Požeško – slavonskoj županiji“, održan je sastanak sa OA Antonijom Janjiš koja je uposlena kao osobna asistentica korisnici Jasmini Vuk iz Vidovaca.
Tom prilikom je osobna asistentica izvijestila voditelja i koordinatora projekta o načinu pružanja usluge osobne asistencije, o potrebama korisnika usluge osobne asistencije kao i o vlastitim iskustvima u svakodnevnom radu.
 

Aktivnost udruge OSI Požega – Druženje osoba s invaliditetom


Udruga osoba s invaliditetom Grada Požege i županije Požeško – slavonske je dana 14.06.2018. godine na ribnjaku „Dolina šarana“ u Trenkovu organizirala druženje osoba s invaliditetom za svoje članove i ostale goste, te se okupilo oko 60 osoba.
Druženje je predviđeno planom i programom rada Udruge, a samo druženje je prošlo u veselom ozračju te uz glazbu uživo. Članovi Udruge i gosti su tom prigodom mogli izmijeniti svoja iskustva, zabaviti se te barem na kratko zaboraviti na svoje probleme.

Aktivnosti udruge   Aktivnosti Udruge
     
Aktivnosti Udruge   Aktivnosti Udruge


 

Sastanak sa OA Ranko Vukomanović


Ranko VukmanovićDana 12.06.2018. održan je sastanak sa OA Rankom Vukomanovićem koji je uposlen kao osobni asistent korisniku Antunu Vinkoviću iz Pavlovaca.

Tom prilikom je osobni asistent izvijestio voditelja i koordinatora projekta o načinu pružanja usluge osobne asistencije i o svakodnevnim potrebama korisnika.

Hrvatski zavod za zapošljvanje