Sastanak sa OA Vesnom Mijatović

02.11.2017.

Održan sastanak sa osobnom asistenticom gđom. Vesnom Mijatović koja je uposlena kod korisnika usluge osobne asistencije Marijana Dujmovića. Tom prilikom je osobna asistentica izvijestila voditelja i koordinatora projekta o načinu pružanja usluge osobne asistencije kao i o potrebama korisnika.

Sastanak sa OA Sanjom Tomić i KOA Monikom Hace

26.10.2017

Održan sastanak sa korisnicom usluge osobne asistencije Monikom Hace i njezinom osobnom asistenticom Sanjom Tomić. Tom prilikom je osobna asistentica izvijestila voditelja i koordinatora projekta o načinu pružanja usluge osobne asistencije i o svakodnevnim potrebama korisnice.

Također su OA i KOA istaknule kako su prezadovoljne projektom ESF-a koji uvelike pomaže osobama s invaliditetom.

Gostovanje na RVA

Datum: 05.09.2017.

Dana 05.09.2017. godine, na radiu Vallis Aurea gostovao je voditelj i koordinator projekta „Razvoj usluge osobne asistencije za osobe s invaliditetom“, Tomislav Škoda, koji je tom prilikom upoznao javnost sa Projektom kojeg provodi Udruga OSI Požega, tko ga financira, koliko traje, na koje se osobe odnosi i tko se sve može uključiti.

Poslušajte cijelu emisiju