Gostovanje na RVA

Datum: 05.09.2017.

Dana 05.09.2017. godine, na radiu Vallis Aurea gostovao je voditelj i koordinator projekta „Razvoj usluge osobne asistencije za osobe s invaliditetom“, Tomislav Škoda, koji je tom prilikom upoznao javnost sa Projektom kojeg provodi Udruga OSI Požega, tko ga financira, koliko traje, na koje se osobe odnosi i tko se sve može uključiti.

Poslušajte cijelu emisiju

Održan sastanak sa osobnom asistenticom gđom. Slavicom Tolić koja je uposlena kod korisnika usluge osobne asistencije Bore Benkovića.

Datum:07.08.2017.g.

Tom prilikom je osobna asistentica izvijestila voditelja i koordinatora projekta o načinu pružanja usluge osobne asistencije i o svakodnevnim potrebama korisnika.

Također je rečeno kako su i osobna asistentica i korisnik usluge osobne asistencije izrazito zadovoljni što se projekat „Razvoj usluge osobne asistencije za osobe s invaliditetom“ provodi na području Požeško – slavonske županije jer uistinu postoji velika potreba za takvim oblikom pružanja pomoći osobama s invaliditetom s jedne strane a s druge strane dolazi i do zapošljavanja osoba.

Sastanak sa korisnikom usluge osobne asistencije Bernardom Špeljakom i njegovom asistenticom Ivanom Lukačević

Datum: 11.07.2017.g.

Održan sastanak sa korisnikom usluge osobne asistencije Bernardom Špeljakom i njegovom asistenticom Ivanom Lukačević.

Tom prigodom se raspravljalo o potrebama i načinima pružanja usluge osobne asistencije te je utvrđeno kako je projekat „Razvoj usluge osobne asistencije za osobe s invaliditetom u Požeško – slavonskoj županiji“ financiran od strane Europskog socijalnog fonda, iznimno koristan za osobe s invaliditetom jer uvelike pomaže kako osobi s invaliditetom tako i ostalim članovima obitelji.