ODRŽANE EDUKACIJE ZA KORISNIKE USLUGE OSOBNE ASISTENCIJE I OSOBNE ASISTENTE

Edukacije su održane 03.04.2017. godine na kojima je prisustvovalo novih 8 korisnika usluge osobne asistencije kojima su osigurani osobni asistenti putem projekta „Razvoj usluge osobne asistencije za osobe s invaliditetom Požeško – slavonske županije“, financiranog iz Europskog socijalnog fonda unutar Operativnog programa Učinkoviti ljudski potencijali 2014. – 2020.

Također edukaciji je prisustvovalo i 8 novih osobnih asistenata te dvoje osobnih asistenata na zamjeni.

Edukaciju je vodila gđa. Marica Mirić ispred SOIH-a, a sama edukacija je provedena u korisnom, zanimljivom i veselom ozračju.

Svečano potpisivanje ugovora

Potpisivanju ugovora osoba s invaliditetom i asistenata nazočili su dogradonačelnik Požege Darko Puljašić i zamjenik župana za društvenu djelatnost Ferdinand Troha koji su i do sada davali podršku Udruzi OSI Požega na provođenju projekata, te posebno financijski pomagali provođenje kontinuiteta projekata u vremenu između dva projekta.