Sastanak sa OA Sanjom Tomić i KOA Monikom Hace

26.10.2017

Održan sastanak sa korisnicom usluge osobne asistencije Monikom Hace i njezinom osobnom asistenticom Sanjom Tomić. Tom prilikom je osobna asistentica izvijestila voditelja i koordinatora projekta o načinu pružanja usluge osobne asistencije i o svakodnevnim potrebama korisnice.

Također su OA i KOA istaknule kako su prezadovoljne projektom ESF-a koji uvelike pomaže osobama s invaliditetom.

Gostovanje na RVA

Datum: 05.09.2017.

Dana 05.09.2017. godine, na radiu Vallis Aurea gostovao je voditelj i koordinator projekta „Razvoj usluge osobne asistencije za osobe s invaliditetom“, Tomislav Škoda, koji je tom prilikom upoznao javnost sa Projektom kojeg provodi Udruga OSI Požega, tko ga financira, koliko traje, na koje se osobe odnosi i tko se sve može uključiti.

Poslušajte cijelu emisiju

Održan sastanak sa osobnom asistenticom gđom. Slavicom Tolić koja je uposlena kod korisnika usluge osobne asistencije Bore Benkovića.

Datum:07.08.2017.g.

Tom prilikom je osobna asistentica izvijestila voditelja i koordinatora projekta o načinu pružanja usluge osobne asistencije i o svakodnevnim potrebama korisnika.

Također je rečeno kako su i osobna asistentica i korisnik usluge osobne asistencije izrazito zadovoljni što se projekat „Razvoj usluge osobne asistencije za osobe s invaliditetom“ provodi na području Požeško – slavonske županije jer uistinu postoji velika potreba za takvim oblikom pružanja pomoći osobama s invaliditetom s jedne strane a s druge strane dolazi i do zapošljavanja osoba.