Sastanak sa OA Ivanom Lukačević


Ivana LukačevićDana 20.08.2018.

U sklopu druge godine provedbe ESF-ovog projekta „Razvoj usluge osobne asistencije u Požeško – slavonskoj županiji“, održan je drugi sastanak sa OA Ivanom Lukačević koja je uposlena kao osobna asistentica korisniku Bernardu Špeljaku iz Vetova.
Tom prilikom je osobna asistentica izvijestila voditelja i koordinatora projekta o načinu pružanja usluge osobne asistencije, o potrebama korisnika usluge osobne asistencije kao i o vlastitim iskustvima u svakodnevnom radu u proteklih godinu dana.
 

Sastanak sa OA Antonijom Janjiš


Antonija JanjišDana 16.07.2018.

U sklopu druge godine provedbe ESF-ovog projekta „Razvoj usluge osobne asistencije u Požeško – slavonskoj županiji“, održan je sastanak sa OA Antonijom Janjiš koja je uposlena kao osobna asistentica korisnici Jasmini Vuk iz Vidovaca.
Tom prilikom je osobna asistentica izvijestila voditelja i koordinatora projekta o načinu pružanja usluge osobne asistencije, o potrebama korisnika usluge osobne asistencije kao i o vlastitim iskustvima u svakodnevnom radu.
 

Aktivnost udruge OSI Požega – Druženje osoba s invaliditetom


Udruga osoba s invaliditetom Grada Požege i županije Požeško – slavonske je dana 14.06.2018. godine na ribnjaku „Dolina šarana“ u Trenkovu organizirala druženje osoba s invaliditetom za svoje članove i ostale goste, te se okupilo oko 60 osoba.
Druženje je predviđeno planom i programom rada Udruge, a samo druženje je prošlo u veselom ozračju te uz glazbu uživo. Članovi Udruge i gosti su tom prigodom mogli izmijeniti svoja iskustva, zabaviti se te barem na kratko zaboraviti na svoje probleme.

Aktivnosti udruge   Aktivnosti Udruge
     
Aktivnosti Udruge   Aktivnosti Udruge


 

Hrvatski zavod za zapošljvanje