Sastanak sa OA Vedranom Kajićem

Dana:20.12.2019.
U sklopu prve godine provedbe ESF-ovog projekta „Usluga osobne asistencije – faza II“, održan je sastanak sa OA Vedranom Kajićem koji je uposlen kao osobni asistent korisnici Martini Rukavini iz Požege.
Tom prilikom je osobni asistent izvijstio voditelja i koordinatora projekta o načinu pružanja usluge osobne asistencije, o potrebama korisnika usluge osobne asistencije kao i o vlastitim iskustvima u svakodnevnom radu.

Obilježavanje Međunarodnog dana osoba s invaliditetom

Dana 3.12.2019.g.

Povodom obilježavanja Međunarodnog dana osoba s invaliditetom Udruga osoba s invaliditetom Grada Požege i Županije Požeško - slavonske je u suradnji s Glazbenom školom održala koncert i izložbu za sve osobe s invaliditetom. Bila je to prigoda za brojne osobe s invaliditetom da prvi puta prisustvuju ovakvom jednom koncertu mladih glazbenika u prekrasnoj koncertnoj dvorani Glazbene škole, a isto tako pogledaju izložbu našeg člana Stjepana Matijaševića koji nažalost nije mogao biti s nama. Ovim koncertom željeli smo učiniti korak više u stvaranju društva jednakih mogućnosti. Na kraju koncerta u pohode nam je stigao Sveti Nikola koji je prepoznao ljubav koja je ovu večer ispunila punu koncertnu dvoranu. Zahvaljujemo Glazbenoj školi na suradnji i susretljivosti koju su nam iskazali, te se već sada radujemo nastavku ovakvih druženja.

PROGRAM OSPOSOBLJAVANJA U SEKTORU TURIZMA I UGOSTITELJSTAVA