Sastanak sa OA Antonijom Janjiš


Antonija JanjišDana, 14.7.2020

U sklopu druge godine provedbe ESF-ovog projekta „Usluga osobne asistencije – faza II“, održan je sastanak sa OA Antonijom Janjiš koja je uposlena kao osobna asistentica korisnici Jasmini Vuk iz Vidovaca.

Tom prilikom je osobna asistentica izvijestila voditelja i koordinatora projekta o načinu pružanja usluge osobne asistencije, o potrebama korisnice usluge osobne asistencije kao i o vlastitim iskustvima u svakodnevnom radu vezanim uz COVID-19.

Sastanak sa OA Suzanom Tafra


Dana, 17.06.2020.
U sklopu druge godine provedbe ESF-ovog projekta „Usluga osobne asistencije – faza II“, održan je sastanak sa OA Suzanom Tafrom koja je uposlena kao osobna asistentica korisnicama Klaudiji Ocvirek iz Venja i Slađani Tafra iz Kaptola.

Tom prilikom je osobna asistentica izvijestila voditelja i koordinatora projekta o načinu pružanja usluge osobne asistencije, o potrebama korisnica usluge osobne asistencije kao i o vlastitim iskustvima u svakodnevnom radu.

Sastanak sa OA Vesnom Lešić


Dana 11.5.2020.g
 

U sklopu druge godine provedbe ESF-ovog projekta „Usluga osobne asistencije – faza II“, održan je sastanak sa OA Vesnom Lešić koja je uposlena kao osobna asistentica korisniku Anti Čelanu iz Pleternice.

Tom prilikom je osobna asistentica izvijestila voditelja i koordinatora projekta o načinu pružanja usluge osobne asistencije, o potrebama korisnika usluge osobne asistencije kao i o vlastitim iskustvima u svakodnevnom radu.

Hrvatski zavod za zapošljvanje