ZAŽELI POSAO – ČINI DOBRO 2022

[ A+ ] /[ A- ]

Od 1. rujna Udruga je bogatija za još 20 zaposlenih. Time je broj zaposlenih u Udruzi porastao na 52, što je doista lijepa brojka za jednu udrugu koja se financira isključivo putem projekata.

Novozaposlene djelatnice su zaposlene po projektu Zaželi posao – Čini dobro 2022, a koje će uslugu pomoć u kući pružati na području gradova Požege, Pleternice i Kutjeva kao i na području općina Velika, Kaptol, Jakšić i Brestovac. Usluga će u vremenu od 6 mjeseci biti  pružena za 140 krajnjih korisnika. U taj broj krajnjih korisnika uključen je i dobar broj članova Udruge – osoba s invaliditetom kojima Udruga i ovom socijalnom uslugom želi iskazati pomoć i podršku te im tako olakšati tešku svakodnevicu.

Samom početku rada zaposlenih djelatnica prethodila je i provedbena radionica projekta koja je održana u Zagrebu, u kojoj su  sudjelovali djelatnici Udruge kako bi bili informirani o svim pojedinostima provedbe projekta te kako bi provedba projekta bila što kvalitetnija i uspješnija na zadovoljstvo svih sudionika u projektu.

Novozaposlenim djelatnicama želimo, a što drugo nego da doista OBAVLJAJUĆI SVOJ POSAO – ČINE DOBRO i učine ovaj svijet ljepšim mjestom za život.